Καλώς ήλθατε στο koliri84





Ένα μπλογκ με άξονα το ποδήλατο

Πρόσφατα δημιούργησα και μια πιο λειτουργική έκδοση: koliri84.weebly.com (alternative address)

Contact: takstef@yahoo.com

4 χλμ...350 μέτρα

γειά σας παιδιά
έκανα μια μικρή διαδρομή στις παρυφές του Παναχαικού, λίγο έξω απο την Πάτρα. 7χλμ πήγαινε και άλλα τόσα έλα. Ένα έχω να πω. Τέτοιες κλίσεις κατηγορίας τοίχου μαζεμένες σε τόσα λίγα χλμ και μέ τόσο παρατεταμένη διάρκεια δεν έχω ξαναδεί ο βουνίσιος!
Ανέβαινα όλο ορθοπέταλο και εκεί που νόμιζα ότι μετά τη στροφή θα ηρεμήσει λίγο η κλίση έτρωγα άκυρο. Ίδια κλίση για άλλα 500 μέτρα. Ντάξει. Πείσμωσα, πάτησα και τα χέρια μου πόνεσαν από το τράβηγμα στο τιμόνι αλλά τα κατάφερα. Αυτή η βόλτα ξεκίνησε για ανάβαση και μου μοιάζε πιο πολύ με αναρίχηση...

Υ.Γ όταν έφτασα στο τέλος του δρόμου ακολούθησα ένα μονοπάτι και ανέβηκα στην κορυφή του λόφου όπου απόλαυσα και το βασίλεμα.

Απόσταση: 15χλμ
Υψομετρικά: 330 μέτρα

Πληροφορίες: http://www.mapmyride.com/routes/view/97877623

Αρχείο kml: https://docs.google.com/open?id=0B1DWu_QMFa5Yd3EzOUVWRnFOZnM




























0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας

Πρόσφατα

Recent Posts Widget

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πνευματικά δικαιώματα

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη, σύμφωνα με την κείμενη Ελληνική νομοθεσία σχετικά με την πνευματική ιδιοκτησία, όπως ισχύει κάθε φορά.